pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 2 d’agost del 2015

Nocturna Trail Roquetes Agost15, Pica Estats, Pirineu, Ofrena Raval de Crist

Sigue, sigue, no pares.....

Foto Antolí/Neus.
Quins dies portem.

Repartiments (estem en ello) de samarretes Estels demanades pels Voluntaris, en vídeo de la prova inclòs.

Preparatius a Full del Kmvertical Caramella Caro 2015: Tancant dorsals, col·laboracions i sorpreses.
El pavelló serà una festa. Un Kmv que apart de donar a conèixer Caro, ofereix dinar, sopar, expotrail, kmv kids.. i per acabar els participants si volen poden anar de franc al Tradicionarius de música.

Ofrena de la Raval de Crist, portant l' entitat: Angel, Miriam, Laura, Ivan la bandera de la Ciutat, i un bon grapat amb el cotxe i els aliments per a entitats benèfiques.

Moises, Frede, Julio, Oskar, Salva i els Jesusencs van pujar a la Pica d' Estats, preparant l' ascensió de grup del 15/8. Copa de cava (si que en saben) i video. Força Trail!!

I la nit de dissabte sender vora mar, amb lluna plena, per La Ràpita. Tenim fotos d' Antolí, Neus i Trail. I a l' arribada vam gaudir tocant la platja dels focs artificials fi de festa.
Agrair la companyia de Tots!!
Es pot demanar més, sí, però possiblement seria més car i menys saludable.
Bona gent!!, no hi dubteu.

Seguix recull fotogràfic, cliqueu sobre les imatges per veure els albums.

Clica

Clica

Clica



Jordi, Cinta i Ponce`s Juniors pel Pirineu

I els dorsals del KMV 2015
Absolut
Junior 
Kids.
29/8 t' esperem!!