pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 10 de juny del 2014

Festa Peketrail, Amposta, Cerdanya, Pedraforca, Neteja senders i la NOCTURNA

Un cap de setmana ben atapeït però comencem per les tres activitats que ens ocuparan el proper abans de parlar del passat:

Clica a sobre
Hores d' ara més de 820 inscrits i sumant.
Del Trail veiem (entre altres a ..): Jordi Cerdà, Oscar Garcia, Jordi Navarro, Josep R Ponce, Jordi Querol, Alfonso Sancho, Albert Segura, Joel Verges, Anna Vericat, Enrique Vilches...


Per altra banda: Sortida a Aigüestortes de dos dies: Info: Moisés.

I tot que ens agafa molt repartits per la Nocturna i altres llocs no podem deixar de donar la benvinguda el dissabte la tarde a Marc Fernandez,
Porteu la vostra aportació solidària i aneu a rebre al campió.
Del trail els que puguem hi serem.

I del cap de setmana passat: FESTA FINAL DE CURS DEL PEKETRAIL, amb la gran organització de la monitora Neus ajudada per Jordi, Moises, Maria, Mario, Laura i Sonia. Gràcies companys.

Van fer nit al nou refugi de Caro i pel matí excursió amb els pares,







Gran Jordi Sebastià a la Cerdanya fent 87 km en 13h.!!
http://www.ultrafons.com/es

Vam netejar sendera.. quina feinada.  Grans companys!!


Vam anar al Pedraforca.

Clica  AQUÍ per veure totes les fotos i altres.







Vam anar al DUEXTREM, on Tere, Alfonso, les Annes, Moha, Ponce, Guillermo, Roé,....etc... van fer un carrerón.
http://www.duextremamposta.com/







I alguna altra sortideta més: