pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 25 d’agost del 2014

Apunteus a provar el Bodytec, això arriba.

Truqueu al Ramon Gas - Kyrofis 662 27 88 17 per provar el Bodytec a la propera Expotrail del KMV.
Places limitades.
BODYTEC
Entrenament amb estimulador electromuscular.
Revolucionant l'entrenament personal i fitness, salut, benestar, rendiment esportiu, rehabilitació, tonificació i tractament del dolor.
Ara a partir de setembre podràs gaudir a Kirofis d'aquest revolucionari aparell que amb l'ajuda d'un preparador físic i amb una sessió de 20 minuts aconsegueràs el millor estat de forma òptim per aconseguir els teus reptes.
Ah, i si et lesiones facilment, tens dolors persisitents i no saps que és el que et passa,Kirofis et fa un tractament posturològic personalitzat per esbrinar quin és l'origen de la teva lesió. Et sorprerdràs esbrinar-ho.




Per altra banda avui felicitem a Ivan el nostre Secre i Director de Cursa que el dia de l' aniversari ha tingut que passar per manteniment per una costella trencada. Assegura que si cal el dissabte fa el Kmvertical com a corredor. Felicitats i millora't company.


I finalment destacar l' actuació d' Albert i Jordi Adell, Ivan Roche...i algú més?

Al triatló popular de Xerta... gran prova.




http://triatloxerta.blogspot.com.es/