pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 20 de març del 2012

Ànima i sentiment.

Avui entre les gotes de pluja, doble entreno de Tere, Bernat, Benja i Albert. Les gotes feien més bonic l' entreno i hem acabat prou xopets i contents (gràcies Tere per estirar).

També avui, Jordi Ponce ha fet un entreno que no oblidarà, els paisatges del Port, enfarinats per fer més bonica la sortida. I a més ens ha fet arribar les fotos (gràcies Jordi).

Cliqueu per veure més fotos.
Nota: Veieu per què no hem tret la foto nevada de la capçalera del blog. Ej que!!!

Diumenge, el "Team Castells" va anar a la cursa dels bombers de Lleida. Les fotos dels bombers corrent en l' uniforme regalimen sentiment i força.
I quins temps, no? Estos germans van a muerte!!!

Mireu que majos ells.
Cliqueu sobre les fotos per veure tot el reportatge.

També ànima i sentiment al repte d`este noi:

<><><>
<><>
Aquest any he decidit tornar a plantejar-me el repte de FINALITZAR LA ÚNICA MARATÓ QUE CORRERÉ A LA MEVA VIDA. I m'he enterat que a Anglaterra es habitual que quan una persona es planteja reptes com aquestos s'involucri al seu entorn al repte. Crec que es una bona idea.
Acabar la primera i única Marató de la meva vida en 3:45!!!
Clica a sobre.

I es tracta de que m'esponsoritzeu i hem reteu amb un donatiu que anirà a l'OBRA SOCIAL SANT JOAN DE DÈU contra el càncer infantil.
 http://www.hsjdbcn.org/portal/es/web/2149189201


Per altra banda avui hem afegit el segon blog de Ramon (Monrasin) a la llista de blogs. Voleu saber qui és qui a les curses de muntanya? No us perdeu este blog. Farcit de coneguts i amics.


Clica a sobre

I respecte a la sortida del cap de setmana (Caro-Font Ferrera-Caro), horari:

A les 7h50m davant l'esglesia de Roquetes per arribar a les 8h30m a la plaça del Port.
Demà enviarem un mail a tots els apuntats per comentar algun tema.