pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 2 d’agost del 2017

Peketrail, ofrena, curses i més...

Continua la calor però això no s'atura! Aquest cap de setmana  el  Peketrail ha fet l' acampada tradicional a Horta de Sant Joan a l'àrea d'esbarjo prop de La Franqueta (Mas dels Ateus)  on petits i grans han passat dos dies envoltats de natura.









Espectacular resultat a la Ultra Valls d' Àneu
Jordi Gimenez 29 a la Cursa de resistència de la Ultra de Vall d'Aneu, felicitats crack!!
Podeu veure la seva arribada aquí:

També a la Cursa de Pardines

Enric Caballé a la Cursa Esquella de Pardines  acabant 27é, amb 2h52' per fer uns 17km en 1500mD+, maquina!!

La imagen puede contener: una persona, de pie, calzado y exterior

I ara  els pròxims events!
Dia 5 d'Agost - 
Participació, com cada any, de l'ofrena de Raval de Cristo


Igualment els dies 5 i 6 d'Agost es fa una sortida als Pirineus per la zona de la Vall de Boí. 

I mirant a la pròxima setmana, el dia 11 d'Agost a les 19:30 es fa una xerrada pel KM Vertical Caramella-Caro al Decathlon Tortosa.

No hay texto alternativo automático disponible.La imagen puede contener: texto

El dia 12 d'Agost començarem el matí amb la pujada d'aigua als avituallaments del KM Vertical, pel que necessitarem tota l'ajuda possible perque s'ha de pujar a mà.

Per altra banda la III Cursa de l'Airosa al Mas de Barberans, per motius de força major (veure el seu web), s' ha suspès.

guitar 
Clica en la imatge per accedir al web oficial

I també, el mateix 12 d'Agost fem la nocturna familiar, a L'Ampolla, Golero, Bassa de les Olles. Caldrà portar el sopar, frontal, banyador ( per si apreta la calor) i ganes de xalar. 

Recordeu que per aquest i altres events podeu consultar-los per correu electrònic amb el club rroquetes@gmail.com o cercant pel blog: trailroquetes.blogspot.com  visualitzant el web des d' un pc, o des d' un mòbil amb l' opció de sota "veure en format navegador web".

I no oblideu que el pròxim dia 28 d'Agost, tot just acabant les vacances d'estiu, torna el nostre KM Vertical Caramella-Caro, on estrenem nou recorregut fent-lo més curt i més intens.

VIII KMV CARAMELLA-CARO, 5,5KM 1300M+
www.kmverticaro.blogspot.com

A més de la cursa pels menuts, la ExpoTrail i molt més!