pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 24 d’agost del 2017

KM VERTICAL: DARRERES HORES + sortida pirineu

KM Vertical - Darreres hores per inscriure'ns

http://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=fitxa_esdeveniment&id_esdeveniment=464 

I arribem al tram final, el KM Vertical Caramella - Caro i ho intentem deixar to perfecte per als corredors.
Hem revisat varies vegades els trams, preparant els avituallaments per tots els participants.

Com ja venim fent fa anys, al matí, a part de l'ExpoTrail amb diferents representants de les botigues d'esport de la zona, torna a fer-se el KMV Kids, on els més menuts viuran de forma breu el que els grans faràn a la tarde.
No hay texto alternativo automático disponible.


Si no vos heu inscrit encara o necessiteu més informació de la VIII KMV Caramella- Caro clica en la següent imatge.
VIII KMV CARAMELLA-CARO, 5,5KM 1300M+

Sortida als Pirineus- Hem fet el cim.

Primera pujada sortint des de Saravillo cap a Ibon de Plan ) també coneguda com Basa de la Mora on van caminar 9 km amb 900 de desnivell el mateix dissabte per fer nit al refugi de Viados.


Al dia següent toca diana a les 6 per aixecar-se, esmorçar i fer cim al gran Bachimala amb una alçada de 3177m, espectacular!!


Enric Caballé en la nocturna del Vendrell

Començant poquet a poquet i amunt, tranquil al principi però quan comencen les baixades tècniques l'adrenalina mana i comença a correr. 
Bona cursa company!
No hay texto alternativo automático disponible.