pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 10 de març del 2017

Voltem els ports, rodem Traiguera i ens preparam per la Marató Barcelona + UT Les Fonts

Aquest cap de setmana hem gaudit d'un clima excepcional després de les plujes,  hem gaudit de les bellesses que dona la natura després de la pluja, rierols i cascades d'aigua en un indret tant especial com és la Caramella.

També vam participar, juntament amb la Colla BTT Terres Ebre i BTT La Moleta, en la Marxa BTT en Memoria de Roberto Vidal a Traiguera. On camins i alguna sendera mostren un magnific dia sense vent i amb una organització magnífica que ens farà tornar l'any que ve si ells volen.
David, Ximo i Enric com participants i Maite a l'organització

Lluis Horta 


Video-resum des del manillar de l'Enrique Vilchez

I aquest cap de setmana arriba la UT les Fonts de Xerta, la primera Ultra Trail de les nostres terres i d'impressionant recorregut i exigència.Entre els inscrits tenim groguets:
UT Les Fonts - Jordi Sebastià
Trail de les Fonts - Oscar Garcia i Jordi Navarro
Cursa - Llorenç Castell i Ramón Pinyol


També Albert Giné, té un repte personal important a la Marató de Barcelona, Força!
Entrada prèvia a la cursa del seu blog: 
http://albertgine.blogspot.com.es/2017/03/previa-marato-de-barcelona.html

La imagen puede contener: una persona, sonriendo, sentada

I aquest cap de setmana ens aventurem a passar dos dies sortint de Bel, anant al Boixar i tornant de nou a Bel.