pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 24 de febrer del 2017

Caminem per les muntanyes, correm per asfalt, vivim la natura

Aquesta setmana no parem, continuem amb els entrenaments d'entre setmana que cada vegada són mes seguits, i que tothom està convidat, i aquest dijous amb felicitació per aniversari!



Tot per continuar amb els cims i senderes de pujada entre Caramella i Caro



Com del reconeixement de la pròxima sortida del Peketrail per la Torreta del Montsià revisat per les nostres floretes!

I també a la Cursa de Miravet, començant en boira i acabant molt contents de gaudir d'una cursa atractiva, divertida i complerta amb un éxit d'assistència! Felicitats a tota la gent de La Cameta Coixa per aquesta gran cursa! i felicitats als groguets per participar-hi!

Pili Carbó
Jaume Benaiges

I destacar la labor de neteja del Camí de Muntanya que es va realitzar en col·laboració de membres del Trail Roquetes a la zona de les Roques Benet a Horta.









A ,l' Octubre farem l' estrena del sender netejat!!