pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 24 de gener del 2017

Cursa del Pastisset, contacte amb la natura

Aquest diumenge es va celebrar la Cursa del Pastisset de Benifallet, enguany amb la dificultat afegida del vent, pluja i fred, contacte amb la natura i la muntanya. De fet, és per això que totes les modalitats es van tindre que retocar per la dificultat del camí en un gran esforç de l'organització hores abans de la sortida.
Gairbé 400 corredors entre totes les modalitats van sortir a demostrar que el vent, la puja i el fang en el camí només són part de la natura i allí estem per gaudir-la.

Atents al minut 0:44 de la ma de Ximo Barberà!

 Valentes a la marxa!
 I el fang no els atura!

 Podeu veure l'album de l'arribada clicant en la següent imatge de la mà d'EbreActiu:
https://www.facebook.com/ebreactiu/photos/?tab=album&album_id=1127538600708749


A part, Albert Giné va participar en els 30km de Tarragona i heu de veure la seva crònica clicant en la imatge:
http://albertgine.blogspot.com.es/2017/01/30km-tarragona.html