pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 29 de maig del 2016

Zegama, Ironcat, Cursa Tortosa, Curs monitor i sortides varies.

La setmana passada, Marató de Zegama, amb la participació dels Campions del Circuit de les Terres de l' Ebre 2015, Albert Giné i Sandra Burgués, Una cursa realment exigent pel vent, el fred i aigua amb gran participació on els mes valents han deixat les soles!


Ben bonic veure als groguets participant en aquesta prestigiosa competició.
Possiblement la millor marató trail del món.
Si ens ho diuen fa uns anys, no ens ho creiem.

Ben lluitada Sandra, Albert... !!


Cal felicitar als dos per la seva valentia i sobretot del treball en equip i el gran companyerisme que han tingut tots dos per acabar-la.



Veient les fotos es pot veure patiment però sobretot el gaudir del terreny, l'aventura i el suport d'aquesta magnífica gent!

Volem deixar aquestes paraules dels protagonistes Albert Giné al seu blog:
En quan a la Sandra, destaca a la seva crònica que: “el mal temps que vam pati, el fred (sobretot a les mans) aigua i vent. el crestall i la baixada d'Aizkorri que estava tot molt perillós, que hi havia moments que havies de baixar amb el cul a terra perquè relliscava a tope i no veies més enllà ja que hi havia molta boira.. Jo a demés vaig al·lucinar amb els paisatges tant bonics que hi ha... uns boscos que pareixien de conte... veure tots els millors corredors del moment junts. L'ambient !! El que es viu allí.. gent i gent animant per tot arreu! Aguantant el temporal que faci i trobar-te a la teva parella banyat i gelat com un cuc donant-te ànims abans de pujar a d'Aizkorri va ser una passada


Però això no s'acaba, tornem a les nostres terres i aquest cap de setmana s' ha realitzat la 
La Cursa de Tortosa aquest diumenge amb Xavier Franch a la cursa.

Com sempre gran organització de la UEC en un dia caloròs... bona feina.




Més fotos:
https://www.facebook.com/Cursa-de-la-UEC-Tortosa-1452627521634108/photos/?tab=album&album_id=1776647082565482

https://www.facebook.com/Monini79/media_set?set=a.10154229756653094.1073741836.705543093&type=3



La IronCAT a l'Ampolla ha comptat amb la participació de Fran Vaquer, desprès de la decepció de l' any passat on pel vent (us sona?) no es va poder fer la prova.. aquest any s' ha tret l' espina.

Uns números que fan tremolar al més valent: 3,8 km nedant, 180 km!! bici, i per acabar una marató!!..

Grande Fran.  Felicitats!!!






Les sortides en grup o sols no han faltat:

  



I Joel finalitzant el seu curs de monitor d' excursionisme. Bé Joel, bé.


Salut i Cames!