pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 19 de maig del 2016

Cursa del Vent i cap a la 15a Zegama

Aquest passat cap de setmana s' ha realitzat La Cursa del Vent del Reguers, una de les curses de muntanya de les nostres terres i amb la participació de quatre dels nostres groguets/tes.



Com sempre, ben cuida'ts, bona cursa als Reguers.

Que van participar en la seva marxa on Albert Gine va estirar cames per acompanyar a Sandra en la Zegama-Aizkorri.


Els nostres guanyadors del Circuit de les Terres de l'Ebre del 2015 es presentaràn per correr una marató de 42'5 km amb més de 5400 m de desnivell positiu amb un recorregut técnic i exigent que passarà pel massís d'Aratz i la serra de Aizkorri, passat per quatre dels cims més alts d'Euskadi com són Aratz, Aizkorri, Aketegi i Aitxuri.
Una cursa important a nivell internacional amb participants com estan Kilian Jornet, Luís Alberto Hernando, Tadei Pivk (guanyador al 2015), Zaid Ait, Marco de Gasperi, Remi Bonnet i en dones Azahara García (guanyadora al 2015) i Megan Kimmel.

Molta sort companys!!!

També el Peketrail-Floretes van fer les seves excursions, no paren.

Aquest cop a LA CARAMELLA, que en no res tindrà el seu KMV.





Per altra banda, volem nombrar una molt bona iniciativa, la 5a Cursa/Marxa per Muntanya dels Instituts (Projecte CMITE).
Aquesta cursa es va realitzar el passat 14 d'Abril i del que deixem aquest video.