pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 19 d’abril del 2016

Panxampla Cursa d'Alfara - Sortida per Horta de Sant Joan i més

Fira d'Entitats a Roquetes

Aquest dissabte es va cel·lebrar la Fira d'Entitats de Roquetes a l'Hort de Cruells. Hem estat i hem fet promoció de la nostra entitat així com de la propera Ultra Estels del Sud.





Video

Panxampla Cursa d'Alfara

Aquest diumenge s' ha realitzat també la Cursa d'Alfara i no hem pogut faltar. Primer de tot cal agraïr a l'organització i a la gent del poble el gran treeball realitzat per a que tothom pugue gaudir d'un gran trajecte digne de les seves montanyes.

Un dia rodó sense vent i de bon temps ens ha acompanyat per gaudir d'una Cursa o Marxa totalment renovades en trajecte i amb sortida del mirador del poble i arribant a la pista poliesportiva on ens esperaven amb els braços oberts.

Ja a les 13:30, ens han tancat la gana amb una fideuà de luxe i un gelat de postre.
Enguany hem tingut dos podis: Nuria Pallarés i Jordi Navarro ( ho sento Jordi, no t'hem vist i Nuria ha agarrat el trofeu per tu).

De nou, felicitats per donar-nos aquesta cursa, l'any que ve tornarem!
Podeu veure més fotos en el següent enllàç:
https://goo.gl/photos/1pKSjGw5vCF7mFyh6

Sortida per Horta de Sant Joan

En paral.lel, les nostres Floretes han fet una sortida tranquila per zones conegudes d'Horta de Sant Joan, sortint de l'Àrea de la Franqueta passant pel  Carrer ample, espina, Coll del Triador, Coll Botana i de nou a l'Àrea de la Franqueta ( estàn fetes unes campiones!!!)


.
I per tancar la sortida, a repostar a la Venta del Romer!
Molt be campiones!

A dos setmanes de la Ultra Estels del Sud

I es confirma, es superen els 400 inscrits i el dia 22 es tanquen inscripcions!
Cada dia queda menys i estem a una setmana de l'event més esperat per nosaltres!
Més informació en la web oficial:
http://ultraestelsdelsud.com/