pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 27 d’abril del 2016

Arriba la Ultra Estels del Sud!!!


Prepareu-vos que aquest divendres comença la Ultra Estels del Sud, sortint d'Arnes i amb les corresponents modalitats: Ultra, Half i Mitja Marató.

 Recordeu de revisar les vostres inscripcions i totes les dades al web oficial:


Video de presentació a Antena Caro

I l'entrevista a Canal Terres de l'Ebre

Així com la ITRA , International Trail Running Association amb la Ultra Estels del Sud fent promo arreu,  de la competició Integral del Massís dels Ports.

També aquí teniu el link de seguiment de les classificacions de la Ultra Trail® Estels del Sud  

Recordeu, aquest divendres, fins les 21h es lliuraràn els dorsals al Casal d'Arnes. I dissabte matí de 5h a 6h15m. Els corredors de la Mitja Marató podràn recollir els seus dorsals fins les 9:15 del mateix dissabte. Igualment, es farà el Brieffing a la Sala de Cinema del mateix Casal. 
La sortida es farà el dia 30 a les 7:00 pels corredors de la Ultra i la Half i a les 10:00 per als de la Mitja Marató. El mateix dia es lliuraràn els premis als corredors de la Half i la Mitja Marató a les 20:30 a la Plaça de l'Ajuntament d'Arnes. 
I per als corredors de la Ultra a les 13:30 a la mateixa Plaça però ja diumenge.

Perfil de la Ultra
Perfil de la Half
Perfil de la Mitja Marató




SALUT I CAMES QUE AIXÒ JA ESTÀ AQUÍ!!