pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 3 de gener del 2016

Comencem l'any, comencem a correr per Tivenys i Campredó

Avui mateix ha sigut la primera canicross de Tivenys i ja tenim el primer podi per Jordi Bonavila fent segón!


I ja ens podem preparar que la Cursa de Campredó serà el pròxim dia 10 de Gener i, com tots els anys vindrà acompanyada de les tres especialitats: Cursa, Canicross i Marxa.
Una magnífica cursa per començar l'any i baixar els torrons i dolços de nadal amb 21 km de cursa sortint de Campredó, pujant al Coll de l'Alba i tornant per l'Ardiaca i el Camí de l'Espulga amb un desnivell acumulat que rondarà els 800 mts i on no faltarà tècnica i senderes.
La Marxa i la Canicross ( així com la cursa cadet ) serà de 9 km amb un desnivell positiu que no arribarà als 400 metres però que no deixarà a ningú indiferent a més de ser perfecta per iniciats.
Recordeu que es començaràn a donar-se els pitralls a les 7:30 seguit de la revisió veterinària, i a les 8:45 es donarà la sortida de Canicross, a les 9:00 la Cursa i a les 9:15 la Marxa.
Més info al web oficial: http://cursacampredo.wix.com/cursa2torres#!blank/s6c35

NOTA!! Recordem a tots aquells socis del Trail Roquetes que hagin gestionat la federativa que tot i que aquesta encara no hagi arribat, per al diumenge vinent a Campredó el club els pot facilitar un justificant!!

I de regal el video-resum de la presencia del Trail Roquetes a les curses, sortides i la Ultra dels Estels dedicada a tots els companys groguets: