pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 8 de desembre del 2015

Agraïments: "Qualsevol nit pot sortir el sol"

Acabada la temporada, amb l' entrega de premis feta a Roquetes comencem (si d' una punyetera vegada ve el fred), l' hivern, temps de descans preparant les festes de Nadal/Fi d' any, albirant a tocar la nova edició del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l' Ebre.

Aquestes setmanes, com moltes altres, han estat testimoni de molta feina, feina que es veurà en el futur (2016) i d' altra que ja ha donat/donarà fruits: festa final circuit, sortida a Cardó, Sant Silvestre, etc, etc...

Reflexionant, ens adonem de tota aquella gent que ho fa possible, i també, ens sap greu, molts cops, no haver-los fet el reconeixement que calia, i donar-los les gràcies (poca cosa més hi ha a donar per unes feines fetes per a tots).

En aquest sentit, i sabent que ens deixem a uns quants, volem agrair publicament:

-A les magnífiques (guapissimes) presentadores del Trail Roquetes que van fer costat a Manel a l' entrega de premis del Circuit. Gràcies Elena, Gràcies Eva!! i a tots els que van donar un cop de mà aquell dia.

També gràcies a Tere (La Vice) que es va deixar embolar, com no, per realitzar l' entrega de premis al Campió del Circuit 2015 (un conegut d' ella, de pis).  ;-)

A primera hora de la tarde no hi havia res muntat, a les 12h ja estava tot el pavelló net i enllestit.

Treball en equip by Trail Roquetes.

Així mateix, agrair la gran feina de Elena, Tere, Montse, Sonia,.. a la sortida de calendari i Peketrail a Cardó. 72 persones i més de 20 families ens van acompanyar. Bona feina companyes!!


Us deixem amb algunes fotos i enllaços:
https://drive.google.com/drive/folders/0B1KTVPHW4SX4Q0w4ZTBBSjJ2UjQ 

Finalment, treballant dur, per a la Sant Silvestre, els dos directors del Trail Roquetes Angel Curto i Lluís Horta.
De moment tancant la col·laboració del Decathlon entre altres i preparant un nou circuit i regals, obsequis, xuxes, xocolata, arc, etc, etc.. amb els companys de Jesús.



Gràcies a tots, així és possible, amb la mesura que cadascú pugui.


I dissabte nit,  12/12 a la Lira, sopar de companys/ayes del Trail, no hi falteu: Apunta't!!

https://docs.google.com/forms/d/1gx-GZZYajjLg_DaOMlLnyc3ktJrHWhpIbikLkjN4exw/viewform 

I no deixem de fer sortides, avui per Lloret. Si en tenim de coses i si en podríem treure goig i profit (algú s' anima?).




Sortiu a gaudir de tot això, quan menys t' ho esperes pot sortir el sol.
(la nit del sopar també)