pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 30 de setembre del 2015

La festa d'en Marc el pròxim dia 3 no hi faltarem

El dia 3 d'Octubre, aquest cap de setmana, celebrem La Festa d'en Marc, un lluitador nat de 4 anys i pel que Albert Gine va fer la #GR99_per_Marc recorrent tot el riu Ebre des de Fontibre a la seva desembocadura al Delta.

La festa començarà a les 17:00 al Casal de la Raval de Cristo amb inflables, txutxers, jocs, regals, l'actuació de Moniato Show i concert solidari a les 22h amb Daniel Evans & The FamilyX i Apolo Grupo Orquesta.
Un dia especial i gran al que no podem faltar i el Trail Roquetes hi serà!

Vos recomanem afegir-vos i acompanyar a Marc en la seva festa.

Més info en:
https://www.facebook.com/festaMarc?fref=photo