pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 29 de juny del 2015

Albert acaba la GR99_per_Marc, Ultra d'Andorra Cursa dels Biberons i Pujada solidaria a Caro

Albert Gine finalitza la GR99

Aquest passat diumenge Albert Giné Cid va acabar del tot el seu repte solidari GR99 per Marc Segarra donant fi a 16 dies i 1000 km des de Fontibre fins Deltebre, tot de forma altruista i només per aconseguir la major ajuda possible per Marc i la seva família.
Des de Trail Roquetes, hem intentat ajudar-lo publicant dia rere dia totes les seves etapes per a que tothom sàpiguen el per que d'aquest iniciativa i l'esforça que han representat tots aquests dies de vent, aigua i finalment calor i tot a peu! 

Des d'aquí vos recordem que podeu veure el seguiment que ha tingut a les xarxes socials amb l'etiqueta #GR99 i #GR99_per_Marc i al blog d'Albert:

Podeu veure un vídeo resum de les seves etapes en aquest vídeo:


Clica a sobre per veure el video.


Poc a poc continuarem ficant més contingut media a la seguent adreça:
https://drive.google.com/open?id=0B2UiVpTSbFoxVVhDeFExVEl1bzQ&authuser=0


Ultra d'Andorra


El dissabte vam tenir representació a Andorra, entre ells Javier Giné que va quedar 13 en la general i 4rt en la seva categoria en la AUTV, Jordi Sebastià finisher de la Mític competint amb el seu germà Ferrán i Angel Altés també finisher en la Marató.
MOLTES FELICITATS A TOTS!!

NOTA - encara no disposem de contingut media, tant prompte tinguem ho publicarem tant al blog coma les xarxes socials.


https://www.facebook.com/AndorraUltraTrail

Cursa dels Biberons


Sent una de les primeres nocturnes del Circuit de Curses de Muntanya la Cursa del Pinell de Brai es situa en una de les primeres i preferies de l'estiu i no és per menys! I no podem parar, la grogor s'ha de notar i això es veu en la cursa amb la participació d'Enric Alanyà, Benjamin Cuevas, Nuria Pallarés i David Solé.
Clica en la imatge per accedir a la galeria oficial de la cursa
Clica per veure l'album d'EbreActiu


Pujada solidaria a Caro

I aquest diumenge també vam participar a la Pujada solidaria i benéfica a Caro organitzada pel BTT Terres Ebre on tots els beneficis anaven a una fundació per l'estudi per l'ELA. No només vam colaborar sino que vam tenir representació en la pujada.





Des d'aquí felicitar aquesta noble iniciativa que es fa cada any.