pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 18 de maig del 2015

Trencacims i dinar de celebració per la Ultra Trail Estels del Sud

Trencacims

Magnífica cursa, ho ha sigut des de el primer dia i això és innegable. I enguany tornem a participar i gaudir una cursa tan especial i per uns paratges tan magnífics com són tots els paratges de la Ultra Marató, Cursa i Marxa de la Trencacims de Paüls.
Aquest any podem estar orgullosos dels podis d'Albert Gine i Maite Marmol, en la cursa i en la marxa respectivament.
Albert en la primera posició de la modalitat de la Cursa ( blog d'Albert)
i es que aquesta foto val tota la cursa.


Igualment, tot i no tenir les imatges encara cal felicitar a Maite Marmol per la seva posició i la benvinguda a al nou corredor godollenc Joan Pago. Com no, també felicitar per la seva participació a Roc Benaiges que cada vegada puja mes:

Roc demostrant el que val i baix Maite Marmol en la seva arribada com primera de la Marxa
Igualment no ens oblidem de tots els participants: Roé Barbera, Juan Carlos, Alanya Tarrago, Enric, Sebastia Margalef, Jordi i especial ànims a Xavi Gine que va tenir que abandonar després de la magnífica cursa a la Ultra dels Estels del Sud.

Arribada de Jordi Sebastià

Vos recomanem el següent contingut multimedia:

Excursió i dinar per la Ultra Trail Estels del Sud

I parlant de la Ultra dels Estels del Sud, aquest diumenge es va fer una excursió a Cova Cambra per a tots els públics i amb la participació de tots els voluntaris i col.laboradors que vam formar l'equip de la Ultra Estels del Sud.
La gent de Cara Nord
Visitant l'interior de la Cova 


I acabada la ruta, ens reunim tots al restaurant per gaudir d'un bon dinar en la millor companyia i caliu que es pot dessitjar per celebrar la primera Ultra que s'ha celebrat a les nostres terres.
Per que el futur ja marca camins i vesteix de groc


I es que moments com aquests.... són realment especials i es que ens quedem curts si diem: GRACIES!!
Més imatges:
I de regal, l'entrevista al president i director de cursa a Antena Caro fent balanç de la cursa



I tot i que el Triatló IronCat no es fes per causes meteorològiques, Fran, al dia següent va correr la Marató de les Vies Verdes