pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 13 d’abril del 2015

Cursa de Panxampla

Vaja cap de setmana més bonic per fer la Cursa de Panxampla d'Alfara! El temps amb la temperatura idònia i després d'uns dies de pluja han fet que aquesta Cursa sigue tant o més especial de lo que normalment és!

Amb 11 dels nostres corredors, tant marxa com cursa, hem participat de bon grat i l'hem gaudida, com segur, tots els corredors que han partipat, els més de 250 participants entre cursa i marxa ( ojo al dato!! ).

Per part nostra ens quedem curts d'agraïr el treball de l'organització que es marca cada any i la voluntat de tot un poble per fer una cursa tant familiar, acollidora i amb uns trams, senderes i vistes que et fan omplir el pit d'aire nou, lliure i fresc.

Enguany tenim l'orgull de dir que dos cracks professionals han fet podi, l'Albert Gine i Sandra Burgués amb respectives terceres posicions però, igual que tothom amb molt bones sensacions.




Vos recomanem accedir a la pàgina de facebook de la cursa per veure fotos i videos de tots els participants.
https://www.facebook.com/panxampla.cursamuntanya?fref=ts


Per altra banda vos volem recordar que els pròxims dies 1, 2 i 3 de Maig és la tant esperada ULTRA DELS ESTELS!!