pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 11 de març del 2015

Ultra Trail Les Fonts, Sortida familiar i la Mitja d'Amposta

I vaja cap de setmana, ja hem passat la Ultra de Les Fonts de Xerta amb representació del Trail Roquetes en totes les curses i modalitats, fins i tot podi! També hem anat a la Mitja marató d'Amposta i per la gent que no volia competir, hem fet una sortida molt assequible i familiar pujant a La Foradada de Sant Carles de la Ràpita.

ULTRA LES FONTS 

Magnifica participació per una de les ultres més èpiques, on ja ens podem fer a la idea del nivell a seguir a la Ultra del Estels.
I tot l'exigència dels trajectes i un abandonament, grans corredors han donat la cara... o les cames...
Amb un podi més que merescut a Roc
i de la gran Sandra


Però val la pena recorre una Ultra com aquesta i més si és un avanç de la Ultra dels Estels!
Amb un somriure, amb bones sensacions, amb ganes de tornar!


Només cal veure la cara de tots els participants i finishers:


Vos recomano l'album de Ximo Barberà

MITJA MARATÓ D'AMPOSTA

També hem tingut representació a la mitja marató d'Amposta en paral.lel a la Ultra en les nostres terres.

I la resta de fotos:

SORTIDA FAMILIAR A LA FORADADA

I per a tota la familia també hem fet una sortida molt assequible i divertida acompanyada d'un magnífic temps pujant a La Foradada de Sant Carles de La Ràpita de part de Ricardo Roig.


I que farem ara?

Cap de setmana del 14 i 15 del Matarranya a la Tinença!


I aneu preparant-vos per al dia 22 a la 8ª Cursa de la Serra de les Fites a La Pobla de Massaluca i que ja tardeu a apuntar-vos! Podeu accedir-hi a la web principal clicant en la imatge: