pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 26 de setembre del 2014

Cap de setmana preparatori i la cursa de La Pujada al Montsià


Primer de tot avisar que aquest diumenge hi ha la Pujada al Montsià o també coneguda com la Cursa d'Alcanar en la que tindrem els nostres representants:

  • Jordi Cugat Gimeno ( Cursa )
  • Alfonso Sancho Ralda ( Cursa )
  • Maite Marmol Marco ( Marxa )
  • Anna Vericat Campos ( Marxa ) 
  • Sara Baiges Arrufat ( Cursa Junior )
Ànims i molta sort, valents!!

Per altra banda vos recordem que la pròxima setmana tindrem varis esdeveniments dels quals recalquem dos: Trencacims i la 24ª Trobada BTT a Roquetes.

El dia 4 del pròxim mes tindrem la UltraTrail Trencacims a Paüls que també es pot agafar com alternativa la seva marxa i que ja te representants del Trail Roquetes en les seves llistes.


I el dia següent, el dia 5, tindrà lloc l'esperada 24ª Trobada BTT a Roquetes organitzada pel grup BTT Terres de l'Ebre i que constarà de tres recorreguts:
  • 33 km de dificultat bàsica i 43 km de dificultat bàsica on anirem per camins i una mica d'asfalt
  • 63 km de dificultat mitja-alta amb una mica de sendera per als més exigents.
Ets pots inscriure en la seva web  a un preu anticipat de 10€ fins al divendres 3 d'Octubre. (+3€ assegurança els no federats)

Entreu a l'apartat inscripcions i ompliu les vostres dades, feu l'ingrés al nostre núm. de compte i envieu-nos el resguard, tot fent figurar el vostre nom, al nostre correu: btterresebre@gmail.com

El mateix dia de la trobada també us podreu inscriure al preu de 15€ (+3€ assegurança els no federats).

No ens podem queixar, així que:
Salut i cames!!