pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 4 de juny del 2014

Cursa del Llop 2014 i ve la DUEXTREM AMPOSTA..i ve la NOCTURNA FREDES-PAÜLS.

Cap de setmana d' emocions...
Els llops ja poden udolar.. Roberto Asensio i Jordi Bernat, companys del Trail són llops. Enrera queden hores, dies, setmanes, mesos... de constància, patiment, entrenament, lluita, dubtes,..  i preparació.


Enhorabona, nois.. sou llops, udoleu!!!




Tant important com la seva lluita ha estat la de l' equip que els ha assessorat i mimat.. tots són llops.

Apart de Jordi i Roberto, cal destacar que a les diferents proves van competir diversos companys del Trail: Victor Canalda, Ivan Mauri, Jordi Ponce, Jordi Cerdà, Llorenç Castell, Benja, Alvaro, Xavi Giné, Enric Caballé i segur que ens deixem algun més... grrrr.



Podi d' Enric i Ivan.. Felicitats





Clica sobre la foto PER VEURE TOTES
El Trail com entitat va col·laborar amb les companys del BTT TERRES DE L' EBRE - COLLA ROQUETES en l' organització de la prova de BTT de la Cursa del Llop. Molt bona faena la del club BTT i bona ajuda ja que molts dels avituallaments i punts de controls els gestionàvem components del Trail.


Aquí teniu les fotos des del Montsagre:

CLICA A SOBRE

També, cal destacar la feina feta.. i la que faran aquest cap de setmana a la zona de la Caramella un grapat de companys del Trail. Feina dura.. però deixant un sender.. impecable.



Moltes Gràcies.

Per altra banda es prepara per al cap de setmana proper la DUEXTREM d' Amposta, gran prova dels ampostins amb cursa, marxa i BTT, ..
Uns companys van fer un reconeixement.

Per més informació... ràpid... 

CLIQUEU SOBRE LA FOTO.

i una nova moguda portada a terme per les companyes del Trail, Elena i Núria,... ORIENTAFEST.
Prova d' orientació a festes de Roquetes... per xalar.. no hi faltis.
CLICA A SOBRE


I ben aviat. la NOCTURNA FREDES PAÜLS.. Ull. ja hi ha 500 inscrits.
Clica a sobre