pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 20 de març del 2014

PREVIS de La Selva i La Pobla.

Aquest cap de setmana anem a la Selva.. a veure a Tarzán (chist!!).

Moisés, Montse i Eva... a fer SELVA-PRADES-SELVA. Valents i xaladors (que es prepare l' organització que no sabem el que els ve).   ;-)
Clica a sobre.

Prova no competitiva de resistència per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat. El recorregut és de 63,62 km. senyalitzats i 4.890 m. de desnivell acumulat. Transcorre per les Muntanyes de Prades amb sortida i arribada a La Selva del Camp.
És una prova puntuable per la XVII Copa Catalana de Caminades de Resistència, on s’estableix una puntuació individual i per entitats, basada en la participació.
ITINERARI:
La Selva del Camp (C1), L’Albiol (C2), Mont-Ral (C3), Farena (C4), Refugi d’Els Cogullons (C5), Prades (C6), Capafonts (C7), Els Motllats, El Coll-La Mussara (C8),  L’Albiol (C9), i La Selva del Camp (C10).
Tenim dos recados per als tres valents:
1- Xaleu de valent
2- Porteu fotos i crònica.

**********
I no us encanteu que s' acabaran aquest cap de setmana les inscripcions a una prova que any rera any ens acull com un sol poble:
CURSA I MARXA DE LA SERRA DE LES FITES.
Molt recomanable i assequible per tothom.
Clica a sobre



7:30h – 9h: Recollida de dorsals.
9:45h : Brifing.
9:30h: Sortida cursa llarga.
9:35h: Sortida cursa curta.


Voleu veure les fotos del Trail Roquetes dels anys anteriors?

Any 2011 a La Pobla.

 Any 2012 a La Pobla
(ja teníem samarreta)

Us ho perdreu?