pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 13 de desembre del 2013

Diumenge Caminada per tothom per la MARATÓ DE TV3

Diumenge a les 11 h. del matí estem convocats un any més per un acte solidari per la Marató de TV3 que organitza el Trail Roquetes juntament amb la Lliga contra el Càncer.


Aquest any la Marató recapta fons per la lluita contra les malalties neurodegeneratives.

Aquest any us proposem una curta caminada (menys de 2 km) apta per tothom i fins i tot per venir amb els més petits amb el cotxet (sols hi ha un tram de terra pla de 50 metres i cinc escales).


Sortint de l' Hort de Cruells anirem pel Camí del Mig, creuaren per sota la via verda, ens dirigirem per la carretera asfaltada que va cap a la Raval de Crist però girant ràpidament per tornar a la via verda, arribar al Pavelló, i pujar per la carretera asfaltada a l' Observatori on hi haurà un petit avituallament/refrigeri.

Animeus!!! Recordeu l' any passat? Mireu la foto


**************

I avui divendres, 13/12/13 recordeu que tenim la Ultra Sopar de Nadal del Trail Roquetes al Cau de La Reina.
Placeta del Pou.
21h30m.

Us mantindrem informats.
Control de xips i avituallaments al Folk, Karibú i Palmera.

*************