pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 14 de maig del 2013

CAP DE SETMANA: RASQUERA-TORTOSA - 7 POBLES TINENÇA - HALF CHALLENGE BARCELONA

Mentre uns quants faran la Marató Rasquera- Tortosa:

De moment a la cursa:

-Gaspar
-Albert Giné
-Xavi Giné

De moment a la marxa de Tortosa:

-Montse
-Enrique

i esperant que finalment s'acaben inscrivint més groguets, cursa i marxa s' ho mereixen.

Bonics paratges i el millor ambient que us podeu trobar.

De fet els companys rogets de ben segur que mon tindran preparada una de les bones, són bons i ho saben fer millor, i com deia algun blog estos dies, gràcies a la seua faena i ganes, avui en dia lo circuit i l' afició a la muntanya són lo que són. Al Cesar lo que és...

Web



D'altra banda 5 membres del Trail (Bernabé, Navarro, Oscar, Benjamín i Ivan) i un foraster assimilat (Ferran Sebastià) aniran a estrenar-se a la ruta montada, dissenyada, treballada i ben assolida per l'amic Joel de La Sénia:

                                                          LA RUTA DELS 7 POBLES


LA RUTA DELS 7POBLES  es una ruta que recorre la Tinença de Benifassà de cap a cap passant per tots i cadascun dels seus pobles. Hi han dos recorreguts:

RUTA 1:
Els 7 Pobles: 75km i 3620m desnivell positiu

RUTA 2:
Els 7 Pobles + Cims Màgics: 91km i 4635m desnivell positiu


Els companys intentaran fer la ruta llarga en dos dies.


i Fran que se' n va a la HALF CHALLENGE Barcelona.  Vinga Fran!!!


Clica

D'altra banda informem que les inscripcions per a la sortida a La Vall Fosca estan tancades i que al final serem 26 els companys que anirem al Colomina. Anirem informant.......