pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 29 de setembre del 2012

DURISSIM CAVALLS DE VENT..IVAN I BERNABÉ PATINT.

L' Equip de suport format per Laura, Núria, Miriam i Angel ens comenten que no ha parat de ploure des de les 10h30m.

A les 14 h els han vist passar a Bernabé i Ivan per un dels Refugis, i esperen retrobar-los a partir de les 19h30m a un altre lloc de trobada.

Jordi Ponce ens diu que al seu germà Eloi i al company que anava en ell (Raul) els han fet abandonar com a tots els que anaven arribant al Refugi de l' Àliga.

Ivan i Bernabé han passat este tall i al web en directe marquen com arribats al Refugi de Serrat de les Esposes ( 25-26 km) en poc més de 5 hores, mentre que en 5h50m Kilian i Kupricka van junts al Refugi Estasen (55 km) jugant-se la prova.
 
SEGUEIX AQUÍ LA PROVA:
 
 
i fica al buscador els dorsals d' IVAN - 420 i BERNABÉ-496.

Vinga nois!!!







Demà no parem:

BERNAT a L' IROMAN DE CALELLA !!!!
 
Als 10 km de La Ràpita entre cursa i marxa: Angels, Iñaki, Josep Lleixà, Josep Sales, Fran (si li queden ganes desprès d' intentar Posets-Maladeta avui), Mercè, Oriol, Albert, Laura, Paula, Ramon, Tomas, Deo...
 
A Alcanar entre cursa i marxa: Jordi Navarro, Jordi Ponce, Jordi Cugat, Joel, Noelia...
 
SALUT, CAMES, SORT I BON TEMPS
PER TOTHOM.
 
Nota: Demà no fem concentració davant l'esglesia donats els diferents horaris i llocs.