pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 4 de juliol del 2012

SOPAR DE FESTES!!! + Camarles + fotos Bitem + Cronica Sky BIKE

Tot i algún mal de cap derivat de la isotònica que corre estos dies per Roquetes a Festes, encara arriba alguna crònica i foto.

SOPAR DE FESTES. Llista!!!   PUNTUALS 22 H A LA LIRA. DIVENDRES
Qui no estigue que ho comente a baix als comentaris d'esta entrada o al xat del blog o a rroquetes@gmail.com.
Qui estigue i no vingue, que vingue.

IVAN+LAURA
ANGEL+MIRIAM
MONTSE V.
DAVID G
JAUME C
NURIA P
JORDI+HELENA
BERNAT + NEUS
FREDE
ALBERT+TERE
BERNABE+NURIA
FRAN
JORDI N
PAU C
JORDI P + CINTA
JORDI B.
CORI+RAUL
ROBERTO+ISA
CARLES+MIRIAM
LIDIA+BENJA +(MARTA?¿) 
MIQUEL A
ALBERT+MERCE
IÑAKI
JOSEP F + IMMA
MOISES (?¿)
DIDAC+LAURA
XIMO G
ALBERT Q + NURIA
JOSEP C + SANDRA
GERARD + ESTER
JOEL
MARIA PILAR
JOSEP Q + SANDRA
FELIX + JOSEP B.
VICTOR + LORETO

I si falta algú que ho digue.... 
Lira: prepara' t.

SKy GAMES - LA CRONICA DE L' SKy BIKE by Roberto.


La cosa no pintava gens bé de matí, boira i pluja desde primera hora que feia pensar que la cursa seria dureta. Pero no ho vaig saber prou fins que van donar la sortida i vam començar a pujar en bici, i seguiem pujant... Bueno val a dir que les meves sensacions no eren bones, i tot i que volia tirar fort no podia tenir un alt ritme de pujada.  El primer segment es va acabar en un lloc molt xulo, suposo,  perque no es veia res per la boira... pero era una pradera a uns 1600 metres d'altitud. Vam començar la cursa a peu en una forta pujada de 1000 metres de desnivell en 5 km... pendents fortetes que amb el terreny banyat de la pluja es feien encara més pesades. Cal dir que si no fos perque la organització tenia molt bé senyalitzat el terreny i havia gent per tot arreu, encara estariem voltant pels Pirineus perduts per aquelles montanyes. El punt mes alt va tardar molt en arribar i quan ja el tinc, comença una xula cresta de descens en la qual uns quants ens vam despistar tots juntets, i ens vam sortir del traçat. Entre crits i juraments vam refer el camí i al trobar de nou les banderetes tot eren preses pel temps perdut. Vaig fer la baixada rapidet però en molta cura pel terreny, que de tant en tant et recordava que si volia te anavas a terra ràpid. Realment va ser un alivio tornar a agafar la bici i començar a baixar els camins i senders. La baixadeta molt ràpida i divertida, amb alguna pujada que et feia tremolar i tornar a maleir...
Total un temps de 3h 40' en arribar a meta, no molt bo pero si miraves qui tenies competint al teu costat i et deien el curriculum d'aquells atletes de les diferents seleccions nacionals e internacionals, pos bueno, jo havia fet el que me corresponia per al meu nivell.
Felicitar a l'organització, no només pel Skybike, sinò per totes les proves dels Skygames en els quals van participar uns 1500 atletes, de 20 nacions diferents, i això es molta penya per a  fer-los anar pel lloc.  Pot ser vaig trobar a faltar alguna cerveseta en arribar...jejeje
Salut i cames!!!

Bona Roberto.. cursa i crònica sensacionals...

MES FOTOS DE BITEM.

Clica damunt per veure-les totes.

No feia calor, és que a l' avituallament havia suavitzant Dave i s' havia d' aprofitar.

I DISSABTE 18H30M 10 KM RUNNING SERIES A CAMARLES.

Abans de la darrera nit de festes fer els 10 km, algú s' anima..?

De moment té intencions d' anar Angels, i  Nacho ja està  apuntat, algú més?

Clica a sobre.