pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 18 de juny del 2012

EMMONA - AMPOSTA més pàgines pel llibre que escribim...

Després de la festa, ve la ressaca.
Després de la gran participació del Trail Roquetes a la Nocturna calia descansar...
Descansar?
No!!! Al grupet del Trail Roquetes, rodejat per les temptacions del "ara estic cansat", "ara diràs que vaig a la platja", "Ara mira que m'aguardo per a Bitem", "ara tinc molèsties al 4rt metatarsià de la rucula esquerra"... no hi ha descans. Quan uns descansen els altres tiren i a l' inrevès.

A la duatlò d' Amposta... on a falta de confirmar més participants, hem comptat en Ximo, Roberto i Puça.. l' han liat.
Ximo i Roberto en la seva línia ("a por ellos" i "que no falte la cervesa a l' arribar"), i Puça que ha passat d' una setmana en problemes estomacals derivats de les "tècniques" senderes del btt, a guanyar la prova.
Pim, Pam.
Pim, Pam.
I a tres setmanes la ISOSTAR DESERT MARATHON.. ens constà que l' organització, coneixent les que gasta Giné, ha contractat 1000 calentadors Taurus per fer-li més complicada.. faena tenen.

Us deixem en la crònica de l' EMMONA (cliqueu sobre el perfil de la prova per llegir-la).
106 km!!!  8000 +
Bravo Bernabé!! Bravo Ivan!!

I en la foto del campió.
Clica per anar al web de la prova.

Ens falten les fotos dels demés que, si n' hi ha, les volem veure.
Va Roberto, va Ximo.

Felicitats a tots!!!! als campions en podi, als campions sense podi, i als èquips d' assistència.


Reflexió:
"Si vols arribar prompte camina sol, si vols arribar lluny camina en grup".