pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 13 de novembre del 2011

KM VERTICAL A PUNT - Cursa Masdenverge - Entrevistes projecte educatiu i Trail Roquetes...


Dissabte un bon grapat de groguets vam netejar i preparar la sendera del Km Vertical. Per la tarde reunió a la Lira de distribució de tasques. Qui no tingue tasca assignada i vulgue ajudar té dos noves oportunitats : Divendres a partir de les 19h al pavelló per enllestir-ho tot, o el mateix dissabte de la cursa 19/11 a les 7 hores del matí. Feu fotos que penjarem al blog un cop acabada la cursa.

Fotos del grup de neteja "de dalt" i de la reunió a La Lira.
Gràcies a tots, aquí hi ha faena.
Clica a sobre la imatge
___________________________

CURSA DE MASDENVERGE
A més d' un els hi queia la llagrimeta (i no volem donar noms) quan poques hores "despues" de la cursa de Masdenverge apareixien els correus en les fotos i les cròniques. Bravo!!!.
Ricardo i Jordi tenen pagada una cervesa (demaneu el tiquet al secretari).
A més, espectacular, Tere tercera, Jordi B. sisé, J.Lleixà primer del canicross,... i Ximo, Ricardo i Adrià a tope.
Sou uns cracks!!!.

Cliqueu sobre la foto per veure'n més.


___________________________________

Segueixen un parell d' entrevistes.
Florenci com a coordinador del projecte "Les curses de muntanya a les classes de Física" i l' entrevista que ens ha fet Antena Caro (gràcies per la falca radiofònica i l' interès!!!).

 Clica a sobre.

Clica a sobre.
__________________

Així mateix recordeu que a partir del proper dimarts, el punt de trobada dels "entrenos" serà davant del AQUA, arran del conveni que tenim amb aquesta entitat.
__________________

El diumenge 27/11, posterior al KM VERTICAL, sortida per tothom i assequible a la Creu de Santos-Balnerari de Cardó.
Unes de les millors vistes del nostre territori.
No hi falteu!!!
____________________

Km Vertical, tic, tac, tic, tac,