pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 8 de setembre del 2011

Diumenge estem a Falset i Dilluns tenim reunió.

Falset: Hora de Trobada davant l' esglesia de Roquetes_ 7h15m_ Diumenge
Inscrits a Cursa: Tere Also, Bernabé Hierro, Jordi Bonavila, David Gauxachs (Debut!!!), Jordi Navarro, Iñaki Segura i en lo dubte per lesió de Fran (a Catí dissabte i a Falset diumenge).
Inscrits a la Marxa: Josep Fores, Albert Segura.
Cliqueu per anar a la cursa.
Sort i Cames!!! Ja portarem fotos i cròniques.
Dilluns: 22h, fins les 23h15m. màx. Reunió Junta i socis que puguen, al Pavelló.
Parlarem de les activitats extraescolars que farem als coles, del Km Vertical (molta feina feta i la que queda per fer... porteu idees...), samarretes, possibilitat loteria Nadal, ...
Adjuntem Dòssier presentat a les AMPES dels col·legis, si hi ha nens interessats es farà:

Entrenaments fets aquesta setmana.
Dimarts: Tere, Bernabé, Manel, Puça, Ricardo, Albert S. Circuit via verda cap a Jesús, coincidint en els companys de la Uec. Uns fent la volta curta i els altres la llarga. Molt bon entreno.
Dijous: Tere, Núria, Ricardo, Albert S., Circuit cap a la ravaleta i costes cementiri, entre acudits i una calor (humitat) important.

10 Km La Rapita 18/11/2011. Inscripcions tancades.

www.fondistesrapitencs.com

Primer repte Puça-Trail Roquetes.
Lo pardal dels reptes, s' ha decidit.
El proper any, la samarreta del Trail Roquetes, sortirà a Teledeporte mentre se sent un !Vamos a Muerte!!!.
Estem segurs que en els moments dificils, mirar-se el pit i veure el logo del Trail de la seua població el farà restablir-se de qualsevol defalliment.
Ànims Puça!!!


Força persones ens estant mostran el seu interes per tal de fer-se socis del Trail Roquetes.
Aquí hi ha tots les nivells, gent que corre, gent que camina, gent que fa marxes, gent que fa sortides curtes... esteu tots convidats...  Envieu els vostres dubtes al nostre mail. rroquetes@gmail.com
En les properes setmanes és possible(en funció del calendari) que fem una altra sortideta, curta, propera i bònica. Us esperem.
____________
Qui tingue samarretes encomanades, o qui vulgue una samarreta de Trail Roquetes: Passeu pel pavelló de Roquetes per les tardes (pregunteu per Ivan)