pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 24 de setembre del 2011

Diumenge a ALCANAR 25/09/2011

Diumenge uns 10 valents/tes del Trail faran cap a Alcanar.
Una cursa/marxa que crea afició.
La cursa, per la duresa de la pujada a la Torreta, el punt més alt del Montsià i que ens mostra unes vistes sobre Les Cases i la badia de La Ràpita espectaculars,.. mentre que per darrera, s' observen els pobles com Ulldecona, La Sènia, ... que regalen en la seva presència els peus dels Ports.

La marxa, per una distància major a l' habitual en aquests casos i amb unes pujades progressives que van molt bé per aquells que volen començar provar-se per les curses menys exigents.
Aquest cop els responsables de Logística seran Ivan i Laura (l' admin descansa), que seran cap a mig matí per anar entregant informació del Km Vertical i si poden, fent-vos les fotos a l' arribada (smile please).
Si algú més hi va, hi ha diferents punts de la cursa on fer fotos de pujada i baixada que penjariem després al blog (el més fàcil és l' ermita del Remei, desprès la zona de Cal Naudi, també al Mas de Comú). En tots tres casos es pot arribar en cotxe (si trobes el camí).
Cursa a les 8 hores: Tere Also, Jordi Bonavila, Jordi Cugat, Bernabé Hierro, Jordi Navarro.
Clica per més informació.
Consell: Guardeu forces per la pujada a la Torreta, després venen 13 km de baixada en dos tatxetes on podeu recuperar i molt.
Els participants de la cursa a les 6h45m davant l'esglesia de Roquetes per anar junts.
S' esperarà cinc minuts i qui no hi sigue s' enten que farà cap directament.
Dilluns es comprovarà si s' ha fet foto de grup de sortida en una penalització de pernil per cap en cas que no aparegui la instantània ( ;-))
Marxa  a les 9 hores: Alex i Nando Lara, Núria Pallarés, Cinta Subirats, Ximo Valldeperez.
Clica per més informació.
Consell: La marxa comença a l' ermita, a la primera i curta pujada en gelat no és moment de cremar-se. Les altres dos pujades fortes són progressives, per després baixar i baixar, si voleu trotar avançareu a molta gent, i fer cap a l' Ermita del Remei i la "sorpreseta", jaja.
Els participants de la cursa a les 7h45m davant l'esglesia de Roquetes per anar junts.
S' esperarà cinc minuts i qui no hi sigue s' enten que farà cap directament.
Dilluns es comprovarà si s' ha fet foto de grup de sortida en una penalització de pernil per cap en cas que no aparegui la instantània ( ;-))

Sort a TOTS!!
I RECORDEU:

2 comentaris:

AbahataR ha dit...

Força per als participants!

Albert S ha dit...

Gracies ENRIQUE, segur que han necessitat tots els anims...