pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 25 de juliol del 2011

Crònica Camí de Sirga. Mora 24/07/2011

No té sort Alfonso en la companyia, ja ho diu la Biblia al Gènesis 2-18 (busqueu al google jaja), però que hi farem...
Mos agafa lo cotxe i solet se presenta a Mora en representació del Trail Roquetes. L' haurem de ficar a la llista d' espera dels que tenim que fer-los un monument. I pim pam, actuació destacada i mos ha fet crònica.
Tu si que en saps !!!    I vigila les caigudes a vore si mos farem mal.


Segueixen fotos i crònica by Alfonso.
 
Cliqueu a les fotos per veure tota la galeria de la Cursa.
Crònica II Cursa de camí de Sirga
Després de no poder participar a la cursa del Llop per motius de feina, tenia ganes d’acabar aquesta fase de la temporada en bones sensacions.
Únic participant del club, però jo, sense por, al puesto.
Rutina habitual de bon matí i a la línea de sortida companys d’altres clubs comentant la jugada, “que si estem bojos, que si estem en plenes festes del renaixement, que si la calor …”, però ningú volia deixar perdre l’ocasió de córrer a la Ribera d’Ebre.
Tret de sortida a les 8 del matí però la cursa neutralitzada pels carrers del poble buscant un camí que ens aproparia a la serra. Ara si després de 3 Km. de regal a tope, em vaig col·locar en un segon grup format per unes deu unitats i a un ritme prou alt per a mi. Cursa amb trams molt tècnics (vaig caure tres vegades), però amunt que no ha estat res. L’organització perfecta tant pel que fa a la senyalització del recorregut com amb els avituallaments cada dos Km. La temperatura agradable, no vam patir calor.
Finalment 14è de la general (2h 21’) , i 2n classificat en la categoria de cossos i forces de seguretat.
Fins el setembre, relax!
 Alfonso

2 comentaris:

Ricardo ha dit...

Enhorabona Alfonso, ala a descansar fins setembre...

Albert Giné ha dit...

Molt be noi, vaig poder comprovar que cada dia estàs millor, fins al km 6 ni et veia.