pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 22 de juny del 2011

Giné continua la Volta a Catalunya. La flama no s' apaga. Ara tenim dos campions!!!!

Quan la ràbia per uns peus inflamats fins al punt no poder tocar el terra ennuega els pensaments hom es pot arribar a pensar que no s' ha assolit l' objectiu, això és el que ronda pel cap d' Albert des d' aquest matí.
Quan portava 30 km ho ha tingut que deixar.

El que no sabia era que el repte continuava, Xavi, "sun" germà, continua des del lloc on ha tingut que parar... això diu molt de la família (la seua i la dels runners) i del sentiment en que es fan les coses. 
Chapeau!!!
Xavi, estem en tu!!! Acaba el repte fenomeno!!! Bravo!!!
Albert, cal recordar-te el que has fet, i dir-te que treguis pit, campeon !!!.
No és moment de penes, si no d' alegria per la solució i de tranquilitat d' haver-ho donat tot.
No t'acceptem cap altre sentiment.

-Hem somiat i somiem que creuem pistes, carreteres, rius.. hem patit en tu i ara ho farem en Xavi, això és el que tu anomenes "repte comú".

-Hem guanyat als impossibles, al desànim i a la desídia quan un dia vas dir: "Ho faré!!". Aquell dia, ja vas guanyar el repte, i l' exemple ha estat el teu germà. La Volta a Catalunya es farà, si o si.

-Esteu marcant el camí per nous intents. La humanitat avança d' aquesta manera, al pas del gra de sorra, i vosaltres hi esteu ficant una gran pedra.

-Heu/hem complert l' objetiu, la recollida d' aliments per un poble oblidat. Ells no sabem de reptes, han d' omplir el pap, el seu repte de cada día..
Has/heu/hem complert i continuem la recollida

-Esteu fent tot el possible per assolir allò impossible, llavors?, cap algun retret?
Malgrat la ràbia, saps que no Albert,  sabem que no...

Continuem,
VOLTA A CATALUNYA - ALBERT I XAVI GINÉ- 11 IMPOSSIBLE- 4
BRAVO NOIS!!!

Vinga estos cartells d' ànims!!!
(esperem les vostres fotos)

ÁNIMS PUÇA- ÀNIMS XAVI
Qui deia, que no donava relleus? ja, ja....