pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 12 d’abril del 2011

Per aclamació Popular, el track de les samarretes!!!

Anem a pams...

Entreno dimarts: Hem sortit a córrer un bon grapat.. això pareixia un festival d' Ovnis, tothom els havia vist.. però no se sabia on estaven. Total que ha sortit Jaume, Bernabé, Bernat, Llorenç, Narcís, Fran...... 
De totes, totes, a les 20h15m, al Pont del vicari, Albert S. i sort que han aparegut Narcís i Llorenç, que feia rato que corrien. Ha passat la Uec en tropeta, i Llorenç (que ben educada que tenim la joventut) que ha fet els primers 500 m. deixant a Albert S. al començament de la via verda,  fent la goma en los uequeros.
O sia, espectacular.

Matxos: Hi ha una plaça pagada i lliure per a Camins de Matxos, una de les marxes més espectaculars que es poden fer. Interessats trucar a Albert Queralt. 671 07 74 62


S A M A R R E T E S
Un cop demostrat al xat, que la gent té poca faena, segueix situació actual de l' enviament de samarretes.
Si tot va segons lo previst, apunteu a l' agenda anar al Casal de Roquetes (Hort de Cruells), divendres de 19h30m a 22h, a buscar la samarreta i alguna sorpresa més.

L' enviament continua puntual... pot arribar demà, tot i que creiem que pot ser s' esperarà al 14 d' Abril, jaja.


Qüestió de sentiments.
I per acabar les fotos de Puça fent l' anunci de que vol córrer pel Trail Roquetes, l' any que bé.