pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 5 d’abril del 2011

Alguna cosa s' estava consolidant...

Diumenge a la Pobla: Molts vam tenir la sensació de que alguna cosa s' estava consolidant, ara, a més, tenim la sensació que això es fa gran (temps al temps)... bona gent, sana i en ganes de xalar. Gràcies a tots.
__________________________________

Dimarts 5/04/2011 - Entrenament marcat per la cursa de La Pobla. Uns descansant, els altres llepant-se les ferides, altres en gel, ...  Total avui: Bernat, Josep B, Albert Q. i supervivents de la cursa/marxa Benja, Jaume i Albert S.
__________________________________

Adjuntem link sobre samarretes, llegiu la sol·licitud de Puça i la resposta als comentaris d' aquella entrada.

(Cliqueu)

 La volta a Catalunya: el repte de tots

___________________________________

Finalment, al link (cliqueu)  S A M A R R E T E S, trobareu la darrera pista sobre el disseny de la samarreta i els darrers mails intercanviats sobre el día exacte de l' enviament.

Dos conclusions: La primera és que Dissabte no hi ha berenar, la segona és que a La Senia i a Matxos (17/4) anirem ben guapos, i, segons diuen, donarem el golpe. Per tant ja us podeu apuntar a La Senia.
Gràcies per la paciència,.. ja gairebé, les tenim aquí.