pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 20 de març del 2011

Cursa de Xerta 20/3/2011

A l' espera que arribe algun comentari d' ahir de la sortida del Montaspre al tard de Bitem, i de les fotos de Josep B, d' avui, comentem com ha anat la Cursa de Xerta.

Els companys que havien fet les dos proves anteriors (Albert Q. i Jordi B.) sortien prou cansants, en l' agravant de la lesió de Jordi B que l' ha fet anar tota la cursa patint. Tot i això, encara que un altre s' hagués quedat a casa, ell "al puesto", acabant l' Ultra de Xerta de tres dies. Bravo!!!

Molt bé, Josep B. , seguint després Iñaki, Fèlix, Albert Q., Navarro, Jordi P. i "per uivols" Jordi B.

Al global de les tres proves, Albert "Puça" ha quedat segon, a 5 minuts del primer.

Cliqueu a la foto per veure més imatges.
Josep B. més un company, Iñaki, Fèlix, Navarro, Albert Q., Jordi P, Jordi B.
Trail Roquetes a Xerta.

3 comentaris:

Iñaki ha dit...

felicitats Jordi i Albert!!!

Ricardo ha dit...

Enhorabona a tots!!!

Jordi B ha dit...

enhorabona a tots els que vai fer la cursa també! ;)