pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 11 de gener del 2011

E S P E C T A C U L A R

Quan veus 21 frontals encesos sortint del pont del vicari a les 20h15m et ve al cap aquella frase que diu:

No et limitis a contemplar aquestes hores que ara venen
baixa al càrrer i participa
no podran res davant un poble unit, alegre i combatiu.

El següent video va per vatros, fenomenos/es.

Escolteu la lletra.


La crònica té poc a dir, agrair als nous vinguts la seua companyia, gràcies Sandra, Alberto Ate, Tere´, Lupe, Rosa, Llorenç, David Gas..... i perdoneu però segur que ens deixem a algú (envieu mail, recordant l' oblit).

Tots entreu a la llista que hi ha sota el xat, sigueu d' on sigueu, correu per qui correu,... ja formeu part de la colla.

21 frontals + 1 convidat, el vent gelós de les nostres petjades..

S' ha sortit en ganes cap a la via verda i encara que li donaven la culpa al vent que feia, a més d' un els hi caia la llagrimeta al veure tanta gent i la companyia de les quatre valentes.

Tot i que en principi s' havia de fer una volteta curta (via verda, torre del prior, tornar pel canal), havien tantes ganes que s' ha arribat a les comportes i s' ha tornat pel canal (els que han començat a les 19h30m han estat corrent més d' hora i mitja).
Alguns, rellevant contra el vent ;-) ,  han anat tornant en funció del seu estat de forma, altres han anat deixant el recorregut quan arribaven al creuament que portava a casa, però en definitiva.. feina feta.

Sols un comentari: quan aquell va dir allò de:
"Vamos a muerte", ho deia en senderi, .. jeje.. també ha dit allò de: "no vulgueu fer-ho tot el primer dia....".

Que cadascú corri en funció del seu estat de forma, l' objectiu és arribar content, en ganes de tornar el proper dia, no tots som iguals.

En definitiva, gràcies a tots, i dos apunts més:

1-Qui vulgue còrrer per la Joca Trail Running Roquetes el diumenge i no pugui canviar les dades al circuit (encara no tenien activada aquesta opció), que envie un missatge al mail del blog rroquetes@gmail.com que ens ficarem en contacte amb els informàtics que ara ho porten per mirar d' arreglar-ho.
2-S' està treballant en el tema samarretes. Dijous es comenta a La Joca, però hi ha diverses idees, per tal de satisfer a tothom en quant a disseny, model (samarreta, tirants, sense mànigues), tallatge (home-dona) i talla (S a XXL).
Us anirem informant però la cosa, ja confirmarem, creiem que anirà per un preu per als socis Joca, i un altra per als que no ho siguen.

Salut i cames, .. friends.